Måndag!

NU hoppas jag på att det blir en vecka med bra träning. Förra veckan var vi på skidor två gånger... Hemskt dåligt. Men det ser bättre ut för den här veckan och till helgen bär det av till Isafjordur för två slalomtävlingar. Ska bli skoj att se ett nytt ställe här på ön. Det ska vara en lite by med 2500 innvånare.

Helgen var väldigt mycke TV-helg! Massor med sport på tv som var svårt att missa. Självklart så var det alpina mest intressant enligt mig. Riktigt skoj att Axel fick till det och kom 2:a! Och vilken svensk dag, man kan inte säga annat än att Sverige just nu har världens bästa slalomlag! Fem åkare var topp 15! Synd på Jensa dock, har var på väg mot en riktigt topp placering när han innan mål gjorde världens miss... Ska bli skoj att se WC finalen om 2 veckor. Tror att dom kommer ge allt då och göra riktiga topp resultat.

Idag har jag varit och simmat 1 timme, både lugnt och lite intervaller. Det är skoj att testa lite annan träning och simmning är sjukt jobbigt faktiskt, speciellt när man är så kass som mig! Idag är det även "bollurdagur" vilket motsvarar svenska semeldagen. Alla äter dessa bullar som påminner lite om semlor, fast med sylt och choklad.

Sitter just nu och väntar på att backen ska öppna, sedan förhoppningsvis upp och köra två GS träningar. Så bara hålla tummarna och hoppas på en snöträning!



Det är så här man vill att de ska vara varje dag... Snart så, dom här dagarna kommer nu framöver ;)


//Markus

Kommentarer
Postat av: mamma

håller tummar för bra väder för er! Precis som på bilden ska det vara! må så gott- vi hörs o ses snart! kram!

2011-03-08 @ 21:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0