Bye bye Icelandbaby!

Då var det dags att säga hejdå till Isalnd och hejdå till bloggande! Jag vet att jag inte skrivit på senaste, men det är på grund av att jag inte orkat helt enkelt! Blogg livet är nog inget för mig, den här bloggen skapade jag mest för er där hemma som är lite intresserade hur det går för mig på ön! Samt skoj för mig själv att kunna kolla tillbaka på senare, en liten dagbok helt enkelt!

Island har varit en helt grym upplevelse under de här två åren! Jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja till det här jobbet och flyttade hit. De är ett jättetrevligt land med rätt speciell natur. Annars fungerar det ganska mycket som hemma. Jag har fått massa nya kontakter och jag har växt enormt som peson. Det var jättebra för mig att dra till ett helt nytt land själv. Så för er som inte sett Island, ÅK HIT! =)

Jag har haft ett skönt liv här med rätt mycket vardagslyx =) Nu börjar det bli dags att säga hejdå och dra mig hem till Sverige igen. Sedan får jag se vart livet bär mig framöver. Kanske blir nått annat tränarjobb... Vem vet!
Men till att börja med ska jag ta en riktigt skön semester med min älskling! :D Jag och Elin ska nämligen åka till Bali på fredag och stanna där i en månad!!! Ska bli helt underbart!

Så jag förskjuter verkligeheten en månad till och är tillbaka på riktigt i Sverige den 6:e juni igen. Nu blir det bara hem och packa upp och packa ner samt fixa lite grejer! Ett snabbstopp i Härnösand på 3 dagar helt enkelt.

Men jag får säga tack och hej för mig och min blogg! Hoppas jag har bjudit på nått roligt för er tappra läsare! Tack och hej för icelandbaby!













Thanks everyone in SKA for a great time during this 2 years! I am so happy for everything you have done for me. I love Iceland ( not as much as sweden ) but still i love it! And I will for sure come back sometime!

Takk fyrir tvo frábæra ár!!!
Bless

//Markus


Ett race kvar!

Jaha, då var även mästerskapen avklarade! De gick faktiskt riktigt bra för mina åkare. Jag var nöjd i det stora hela =) Tävlingarna avgjordes nere i Reykjavik vilket var trevligt. Dom har ett fint skidområde och tävlingarna flöt på fint.
Nu är jag tillbaka i Akureyri och ska köra 3 dagars träning innan det är dags för sista tävlingshelgen för iår. Dom tävlingarna kommer gå här på fredag, lördag och söndag. Ska bli riktigt skoj!

Annars så börjar jag väl känna att slutet på Island närmar sig... Den andra maj reser jag hem till Sverige! Ska bli fint att komma hem igen! Var ett tag sedan sist.

Sedan är det ju nästa år... hur det nu blir?! Jag har svårt att bestämma mig för vart jag ska vara. Men tror jag ska kunna få klart det inom kort!
Det känns som att jag har gjort mitt här på Island och bör röra mig vidare, självklart har jag möjlighet att jobba vidare här men vet inte om det skulle vara de bästa för mig.

Som ni hör så är det lite tankar som rullar i huvudet just nu. Annars försöker jag köra på med träningar och njuta utav vår dagarna som bara blir bättre och bättre uppe i backen!

Lite bilder ifrån Reykjavik!



Det är bra lutning på tävlingsbacken!





Simmi njuter i finvädret och ni kan även skymta Reykjavik i bakgrunden!



Helgen avslutades med Parra! Blev dock lite sent på Söndag då dom körde både GS och parra...
Tävlingen var klar vid åtta på kvällen och sedan en fin bussresa hem till Akureyri innbar att vi var hemma halv tre på natten!



Men jag kom hem med 2 nya sköna priser!

//Markus

RSS 2.0